Skip to content

Gespecialiseerd in Wildlife fotografie

Wij werken met regionale specialisten 

Wij zijn bekend met alle beschermde soorten en ecosystemen 

Internationaal, het gehele jaar actief

Gespecialiseerd in Wildlife fotografie.

Wat is een rapportage zonder goede foto’s. Al meer dan 15 jaar gaan wij eropuit om bedrijven te ondersteunen. Met het aanleveren van kwaliteitsfoto’s en het registreren van de soorten die worden waargenomen.
Naast fysiek aanwezig te zijn op locatie bieden wij de mogelijkheid voor het plaatsen van Wildcamera’s. Deze camera’s zijn dag en nacht actief en maken foto’s zodra er beweging voor de sensor is. Met als resultaat; een meer waarheidsgetrouwe monitoring.

Wij werken met regionale specialisten.

Wij werken samen met Ondernemers, Terreinbeherende organisaties en Overheden. Door handen in elkaar te slaan met uw kennis van de regio en onze kennis in het vastleggen van Wildlife. Wij gaan aan de slag nadat u, uw bureau-onderzoek heeft afgerond. Met de lijst van beschermde soorten gaan wij naar de locatie. Het plan van aanpak en de tijd die we spenderen op locatie wordt vooraf besproken. Dit is afhankelijk van de oppervlakte, het object of de verwachte soorten. U ontvangt alle gegevens digitaal, vervolgens de foto’s in groot en “klein” formaat geschikt voor rapportages en websites.

Bekend met alle beschermde soorten en ecosystemen.

Wij kunnen de locatie scannen voor mogelijke rust en verblijfplaatsen. We gaan aan de slag met de informatie die u aanlevert en zullen wij uitsluitend de relevante locaties toetsen. Met vele jaren specialisatie in klimtechniek zijn wij in staat holtes in bomen te inspecteren of nesten in naast gelegen bomen te bekijken en wellicht fotograferen. 

Internationaal, het gehele jaar actief.

Grenzeloze werkzaamheden gedurende het hele jaar. Door onze passie voor het vastleggen van wildlife zijn we niet alleen actief in Nederland. We zijn ondertussen door meerdere opdrachtgevers uitgenodigd om hun team te versterken. Zo reisde we af naar de afgelegen plekken in de Poolgebieden, diverse National parken binnen Europa maar ook naar Modder depots binnen de Provincie, Natuurterreinen en bossen binnen diverse Gemeente.